Папараците ја фотографира Ким во лош момент

Loading...

Ким тешко ја поднесува бременоста, нејзините облини кои ја донесоа славата се огромни, а нејзното тело е проширено.
Имено, на фотофрафиите таа влегува во кола и е фатена во незгоден момент. Во центарот на вниманието е нејзиниот огромен задник.
Дали е загрозена нејзината кариера?
Ким тешко ја поднесува бременоста, нејзините облини кои ја донесоа славата се огромни, а нејзното тело е проширено.

loading...