Paper:Нова апликација на Фејсбук!

Loading...

Немојте да пропуштите интересни вести само затоа што не ги набљудувате вистинските извори! Facebook сака да ви прикажува содржини преку Paper, новата апликација која е засега ексклузивна за iOS оперативниот систем…Апликацијата можете да ја гледаме на еден од два начини. Марк Цукенберг тврди дека ова е дел од неговата визија за Facebook, односно пренесување на интересни и забавни содржини до корисниците. Од друга страна пак, не може да се избегне фактот дека Paper претставува копија (барем како идеја) на Flipboard, апликација која е екстремно популарна помеѓу корисниците.
Повеќе на: gsm.mkАпликацијата можете да ја гледаме на еден од два начини. Марк Цукенберг тврди дека ова е дел од неговата визија за Facebook, односно пренесување на

loading...
Loading...