Парис Хилтон: „Сфатете дека пораснав“

Loading...

Светот ја запозна Парис Хилтон пред точно десет години, кога заедно со Никол Ричи учествуваше во шоуто „The Simple Life“. Сега по десет години, Хилтон не е задоволна од нејзината слика во јавноста.Парис вели дека сега почнала да работи и не излегува како порано, таа тврди дека нејзината лоша слика во јавноста е креирана од почетокот на шоуто.
-„Продуцентите на шоуто The Simple Life од мене бараа да глумам глупа, богата плавуша. Се потрудив тоа да го одглумам добро. Постојат многу лаги во јавноста за мене. Луѓето помислија дека сум тоа јас, не сфатија дека глумам и испаднав тотална глупача“, вели Парис.
Прочитајте го целиот текст на тзм.мкПарис вели дека сега почнала да работи и не излегува како порано, таа тврди дека нејзината лоша слика во јавноста

loading...
Loading...