Патот преку националниот парк Јасен е пуштен за сообраќај

Патниот правец Скопје-Македонски Брод, преку националниот парк Јасен, е пуштен за сообраќај за лесни возила (автомобили), соопшти ЈП Македонија пат.На учесниците во сообраќајот им се препорачува крајно внимателно управување со возилата на делот од патот кај село Близанско 500 метри пое мостот на реката Треска во должина од 50 метри.
Екипите на ЈП Македонија пат продолжуваат да работат на оспособување на патниот правец за нормално одвивање на сообраќајот.На учесниците во сообраќајот им се препорачува крајно внимателно управување со возилата на делот од патот кај село Близанско 500 метри пое мостот н

Пронајдете не на следниве мрежи: