Патрик Клајверт, не е повеќе директор на францускиот гигант

Клајверт оваа функција ја извршуваше само една година, откако вчера спогодбено го раскина договорот со францускиот вицешампион.
Oваа одлука на раководството на клубот беше неизбежна со оглед на фактот што пред извесен период го ангажираа Португалецот, Антера Енрике, кој ќе ја извршува функцијата извршен директор на ПСЖ.
 Клајверт оваа функција ја извршуваше само една година, откако вчера спогодбено го раскина договорот со францускиот вицешампион.
Oваа одлука

Пронајдете не на следниве мрежи: