Paypal доаѓа во Македонија и Косово

Loading...

Извори од Paypal на Webit конгресот годинава изјавија дека во 2014-та година, долгоочекуваната компанија ќе дојде и на нашите простори!Плаќањето преку Paypal во Македонија и Косово се одвива привремено преку различни решенија, како пријавување на некоја од соседните земји, но сите овие проблеми ќе бидат решени во престојната 2014та година.  Претставници од Paypal изјавија дека поради проширување на пазарот до Турција, Русија, како и други големи пазари, било само прашање на време кога би дошол Paypal и во нашата земја.
Повеќе на GSM.MKПлаќањето преку Paypal во Македонија и Косово се одвива привремено преку различни решенија, како пријавување на некоја

loading...
Loading...