Пазете се од лажни пораки

Loading...

 
Да не наседнете и вие на вакви пораки… Многу корисници на апликациите на „Viber“ и „WhatsApp“, изминативе денови добија пораки во кои стои, како во скоро време ќе почне наплата за користење на овие сервиси и дали сакаат понатаму да ги користат бесплатно, пораката за предупредување мора да ја испратат на најмалку десет или дваесет луѓе од именикот.
Станува збор за превара, бидејќи оваа информација не е објавена на службените страници. Се што треба да направите е да ги игнорирате пораките и да не праќате понатаму.„Viber“ е бесплатен, а „WhatsApp“ е бесплатен само првата година од користење, после тоа се наплаќа годишна претплата од 99 центи. Да потсетиме, вакви слични пораки кружеа и за „Facebook“.
 Многу корисници на апликациите на „Viber“ и „WhatsApp“, изминативе денови добија пораки во кои стои, како во скоро време ќе

loading...
Loading...