Пехчево со поддршка за заедничка Македонија

Loading...

Домовите и улиците закитени со македонски знамиња во ПехчевоСе повеќе домови, улици, градови се закитени со македонски знамиња. Поддршка за заштита на унитарноста на Македонија има од сите места, а се приклучија и граѓаните на Пехчево.
Се повеќе домови, улици, градови се закитени со македонски знамиња. Поддршка за заштита на унитарноста на Македонија има од сите места, а се приклу

loading...