Пејачката Дона Арес има нов проблем: Покрај сето што ја снајде, сега таа се соочува со…

Loading...

По неколку пријателски совети Дона Арес дошла до заклучок дека е најдобро да не издава нови дела и да се ослободи од сите проблеми и прашања, и само да продолжи да свири и пее…. Дона Арес е жена која возбудува со својата храброст, сталоженост и смиреност во моменти кога се сретнала со најсуровата животна борба. И таму каде што многумина би попуштиле таа станала уште посилна.Сите ние знаеме за што се рабти, и со каква болест оваа жена се бори.Но, се чини дека овие денови се таа се сретнала со уше еден голем проблем. Проблем, кој, како што вели ја вади од такт.Таа на социјалните мрежи објавила во што е проблемот. Овој пат се работи за аторски права, и односот кон авторот.
Всушност Јутуб ѝ ги брише песните на Дона Арес без оглед на тоа колку пати таа повторно ги објавува своите дела и веќе долги години го има стиот проблем со тие работи. Па како што наведува во својот статус не ѝ е јасна ситуацијата со правилата на јутуб во Босна.По неколку пријателски совети Дона Арес дошла до заклучок дека е најдобро да не издава нови дела и да се ослободи од сите проблеми и прашања, и само да продолжи да свири и пее….„Алергична сум на тие административни правила, а поготово оние од Јутуб…. Ми го нема Змајјјј…. сега ќе плачам..“, стои во еден од коментарите на Дона.Дона Арес е жена која возбудува со својата храброст, сталоженост и смиреност во моменти кога се сретнала со најсуровата животна борба. И таму каде

loading...
Loading...