Пејачката КОНЕЧНО ја покажа својата ќеркичка!

Loading...

Славната Аланис Морисет, им ја покажа на обожавателите својата ќерка.Мајка по втор пат!
Аланис Морисет (42) и нејзиниот сопруг Марио Тредвеј, добија друго дете, ќерката Оникс Солас.
На фотографијата каде Аланис ја дои малата Оникс, напишала: „Пристигна.“
Канадската пејачка има и постаро синче, Евер Имре, кој има 5 години.
Мајка по втор пат!
Аланис Морисет (42) и нејзиниот сопруг Марио Тредвеј, добија друго дете, ќерката Оникс Солас.
На фотографијата к

loading...