Пејачката сакаше да се пофали со новата фризура, но сите гледаа во…

Но никој не ја ни погледна нејзината нова фризура…Иако на фановите сакаше да им се пофали со новата фризура, деколтето го засени сето тоа… Веројатно е во прашање перика за некој нов настап, но Ники Минаж сепак ја сподели сликата.
При такви гради кој би гледал во фризурата.
Пејачката сака да ги покажува своите облини, што веројатно било цел и на оваа слика. 

Иако на фановите сакаше да им се пофали со новата фризура, деколтето го засени сето тоа… Веројатно е во прашање перика за некој нов настап, но Ни

Пронајдете не на следниве мрежи: