Пејачката се онесвести кога доби подарок од Дарко Лазиќ!

Loading...

Дека Дарко Лазиќ и Ана Севиќ имаат совршен брак и покрај различните приказни е повеќе од сигурно.Како што пишува српски „Пулс“ освен штоцела вечер на новогодишното снимање не се разделиле еден од друг, Дарко во еден момент својата убава сопруга ја изненадил со подарок.
Кутијата била голема, но не се дознало што има во неа… Ана била многу изненадена, исценирала дури и паѓање во несвест. Не се сомневаме дека внатре имало нешто интересно, но сепак нека остане нивна мала тајна…
Како што пишува српски „Пулс“ освен штоцела вечер на новогодишното снимање не се разделиле еден од друг, Дарко во еден момент својата у

loading...
Loading...