Пемова: Гледаме како албанските партии во Македонија се купувач, а СДСМ е продавачот на Македонија

Пратеничката Весна Пемова од ВМРО-ДПМНЕ, на денешната седница на Собранието на Република Македонија пренесе ставови на своите сограѓани од Кавадарци инаку членови на СДСМ кои што остро се спротиставуваат на пазарот кој што го прави СДСМ со државните и националните интереси.Пемова допонително додаде дека во оваа ситуација јасно е дека албанските политички партии во Република Македонија се купувачот додека СДСМ е продавачот на државата.Пемова допонително додаде дека во оваа ситуација јасно е дека албанските политички партии во Република Македонија се купувачот додека СДСМ е

Пронајдете не на следниве мрежи: