Пензионер се разнел со рачна бомба

Пензионерот С. Б. За чудо ја преживеал експлозијата, но загубил доста крв и моментално се наоѓа во кома. Лекарите се борат за неговиот живот.Во селото Подгорац, кај Бољевац, тешко е повреден пензионерот С.Б. (71), кој се обиде да изврши самоубиство така што на себе прислонил и активирал рачна бомба кашикара.
„С.Б. е приклучен на вештачко дишење и се наоѓа во кома“, рекоа лекарите.
Полицијата направи увид на лице место, а причините поради кои С.Б. се обиде да изврши самоубиство не се познати.Во селото Подгорац, кај Бољевац, тешко е повреден пензионерот С.Б. (71), кој се обиде да изврши самоубиство така што на себе прислонил и активирал

Пронајдете не на следниве мрежи: