Пепе ШОКИРА со новиот имиџ- Погледнете!

Дефанзивецот на Реал Мадрид се пофали со својот нов имиџ.Познато е дека фудбалерите, освен за тоа како ќе го одиграат натпреварот, се грижат и за тоа како ќе изгледаат на теренот.
На секој начин се обидуваат да привлечат внимание, но се чини дека Пепе со неговиот нов имиџ малку се занесе.
Погледнете го неговиот нов имиџ…

Познато е дека фудбалерите, освен за тоа како ќе го одиграат натпреварот, се грижат и за тоа како ќе изгледаат на теренот.
На секој начин с

Пронајдете не на следниве мрежи: