Пет лесни финтици за YouTube

Loading...

YоuTube како најпопуларен видео сервис на интернет сам по себе содржи многу работи кои го прават гледањето на онлајн видеа прилично удобно, но сепак ќе ви претставиме пет финтици со кои ќе добиете дополнителни можности.YouTube Repeater – за повторување на омилената песна
Доколку од некоја причина сакате некоја песна да си ја вртите на повторување, запознајте го сервисот YouTube Repeater, до кој се доаѓа со едноставна промена во URL-то. Потребно е само оригиналниот линк од видеото, на пример: www.youtube.com/watch?v=WuDP7c3Zd8I да го претворите во www.youtuberepeater.com/watch?v=WuDP7c3Zd8I и ќе ви се отвори нов интерфејс во кој можете на повторување одреден дел од песната.
Симнете си во компјутер било кое видео
Доколку од некоја причина сакате да си симнете во вашиот компјутер некое од видеата на YouTube, тоа може да го направите со едноставна финта. На URL-то од видеотоwww.youtube.com/watch?v=WuDP7c3Zd8I само додадете му “pwn” да изгледа вака:www.pwnyoutube.com/watch?v=WuDP7c3Zd8I
Останатите финти кои може да ги правите на Youtube прочитајте ги на GSM.mkYouTube Repeater – за повторување на омилената песна
Доколку од некоја причина сакате некоја песна да си ја вртите на повт

loading...
Loading...