Пет навредливи апликации за жени достапни преку App Store!

Loading...

Apple неодамна мораше да отстрани игра за деца во која се извршуваа пластични операции. Јавноста реагираше на играта во која малите девојчиња можат да извршат пластична операција на анимирана Барбика, но ова не е прв пат Apple да ги навреди жените…Telegraph одвои пет навредливи апликации за жените, кои беа или сè уште се достапни за симнување од App Store.
Boyfriend Trainer
Овде на девојката и е овозможено да го малтретира момчето на прилично брутален начин (со електрошокови и ќотек), поради тоа што направил погрешна постапка, како што е оставањето на облеката на подот.
Според Telegraph, апликацијата го поттикнува насилството. Во играта девојката го влече момчето врзано со каиш и може да го испрска со спреј во очи, доколку гледа по други девојки. Оваа апликација е достапна во моментов преку App Store.
Прочитајте повеќе на gsm.mkTelegraph одвои пет навредливи апликации за жените, кои беа или сè уште се достапни за симнување од App Store.
Boyfriend Tra

loading...
Loading...