Пет типови на жени кои ќе ги имате во вашиот кревет

Постојат пет типови на жени кои ќе ги имате во вашиот кревет!Жените се трудат да ги задоволат мажите во кревет. Постојат 5 типови на жени во кревет: 
1. Премногу се трудиВаквиот тип на жена има добар потенцијал да биде “Порно ѕвезда”, но поради тоа што се обидува премногу, сексот не претставува големо задоволство со неа. Нејзините движења се некоординирани и нагли. Воглавно, заборавате на уживањето и повеќе се концентрирате на тоа да не ве повреди. Сексот со вакви девојки често води до разни повреди на машките генитали, пукнати кондоми или моментално губење на ерекција заради некоја чудна изјава.
2. ИсплашенаСекако дека оваа девојка не мора да биде невина, но многу често, години откако ќе ја изгубат невиноста, продолжуваат така да се однесуваат во креветот. На сексот гледаат со страв во очите, како сеуште да не научиле што ќе се случи и како треба да се однесуваат. Едноставно неможат да се препуштат. Кога со неа ќе дојдете до креветот, секое нејзино движење ќе ви кажува дека таа сеуште не е спремна за такво нешто.

 
3. Воопшто не се помрднуваДевојките од оваа група не знаат, не им е гајле или не сакаат да направат ништо за да ви „помогнат“. Ако го гледаме тоа од позитивната страна – барем не прават ништо со што би ви отежнале. Благодарение на тоа, најверојатно во животот ќе доживеат многу поголем број оргазми заради тоа што ќе го остават мажот да го направи тоа што го наумил.
4. Онаа која навистина се трудиДо сега во животот имала барем една сериозна врска во која научила дека на мажот не му е доволна само кукла. Удобно и е за сексот да зборува со вас и своите пријателки, освен тоа, таа се информира и на интернет, следи форуми – се со цел да му пружи поголемо задоволство на својот маж. Знае кои работи ги палат мажите и ги прави сите – една по една, со правилен редослед. Навистина е потребна само една озбилна врска со маж кој знае што сака и не му е незгодно за тоа да разговара. Сите после него ќе му бидат благодарни.
5. Онаа која знаеОва е девојка која дефинитивно знае што прави. Не треба да размислувате каде го научила тоа, дали со гледање порно филмови или на стотици мажи пред вас. Сексот е божествен, таа е божица на сексот. Воглавно, тоа е тоа. Создадена е за секс и совршено е свесна за тоа. Се надеваме дека сите барем еднаш се нашле во „нејзини раце“.
РепубликаЖените се трудат да ги задоволат мажите во кревет. Постојат 5 типови на жени во кревет: 
1. Премногу се трудиВа

Пронајдете не на следниве мрежи: