Пет знаци дека некој ве ПРИСЛУШКУВА преку телефон!

Loading...

Колку пати сте се запрашале дали некој ве прислушкува преку телефон?Стручњаците тврдат дека шпиунирањето од тој вид, може да се открие брзо и едноставно. Постојат знаци кои можат да укажуваат на тоа…
– Батеријата на вашиот телефон брзо се троши.
– Додека разговарате, во позадина слушате непознати, чудни звуци.
– Телефонот бавно се гаси.
– Дисторзија на глас – додека разговарате, повремено го слушате сопствениот глас во позадина.
– Телефонот чудно се однесува, сам отвара апликации.Стручњаците тврдат дека шпиунирањето од тој вид, може да се открие брзо и едноставно. Постојат знаци кои можат да укажуваат на тоа…
– Бат

loading...