Пет знаци дека вашиот нов партнер е добар во кревет

Пронајдовте нов партнер и спремни сте да ја доведете врската на ново ниво – на она во спалната соба. Но, како можете да знаете дали ќе добие петка од интимниот однос? 1.Се однесува како џентлмен
Ви ја отвара вратата,би помага да го симнете капутот,се сети да ве праша за новиот проект на работа? Се се тоа знаци дека мисли на вас, а доколку е џентлмен надвор од спалната соба, може да бидете сигурни дека ќе исто ќе се однесува со вас и кога ќе се изгаснат светлата.
2.Знае како да ве допира
Добар љубовник знае како да ја цени сензуалноста и надвор од спалната соба. Мажот кој ве допира во текот на вечераа, нежно ви го допира грбот додека излегувате низ вратата, незабележливо ве фаќа за раката додека шетате, ќе знае како да ве допира по целото тело. Исто така, оваа работа гарантира дека ќе имате добар секс.
3.Не се врти се околу него
Многу е веројатно дека типот како „ајде да зборуваме сега за мојот автомобил” нема да биде некој со кој ќе сакате да го повторите сексот, доколку дојде до него воопшто. Во кревет ќе ве направи среќна оној кој прво ќе праша како сте го поминале денот, ќе ве однесе во омилениот ресторан иако не е најголем обожавател на таа храна,ќе гледа со вас романтична комедија…
4.Не му се брза
Мажот кој сака со вас сериозна врска знае дека сте вредни за чекање. Па доколку ви каже „Да причекаме„ или „не ми се брза” немојте да мислите дека ве одбива туку сака да ве запознае подобро како во кревет би бил што подобар партнер.
5.Се чувствувате прекрасно со него
Мажот со кој во кревет ќе се чувствувате слободно и попатно не штеди на комплиментите ќе ја пофали секоја ситница која ќе ја забележи на вас и која му се допаѓа. И преку начинот на кој ве гледа ќе се чувстувате 1.Се однесува како џентлмен
Ви ја отвара вратата,би помага да го симнете капутот,се сети да ве праша за новиот проект на работа? Се се тоа

Пронајдете не на следниве мрежи: