ПЕТ ЗНАЦИ КОИ откриваат дека девојката само што ИМАЛА СЕКС!

Loading...

Мажите може лесно да ги познаете дека имале секс, весели се расположени па дури и се фалат со тоа. Но жените не е лесно да се познаат. Еве некои знаци кои откриваат.
Повеќе ве привлекува
Колку поголема сексуална активност во животот, толку телото лачи хормони кои го привлекуваат спротивниот пол. Па така ако стоите покрај неа а чувствувате дека ве „пали како мотор“ голема е веројатноста таа да имала секс.
Посреќна е
Имено, луѓето кои имаат два или три пати неделно секс, се 55% посреќни од оние кои се во „период на суша“. Затоа погледнете ја добро и видете дали изгледа среќна.
Не се противи
Таа е задоволна и едноставно нема желба да дебатира и да се противи. Не ја нервираат секојдневните глупости кои пред тоа и пречеле.
Позгодна е од вообичаено
Човечкото тело е поздраво кога има редовен секс. Ако ви изгледа позгодна од вообичаено знаете што е во прашање.
Наспиена е
Жените по оргазмот можат многу полесно да уживаат во длабок сон. Ако ја видите наспиена, можеби по сексот одлично спиела.Но жените не е лесно да се познаат. Еве некои знаци кои откриваат.
Повеќе ве привлекува
Колку поголема сексуална а

loading...