Пет знаци кои откриваат дека штотуку сте имале секс!

Loading...

Дали знаете дека со набљудување на вашето одење луѓето може да сфатат дека штотуку сте имале секс?Еве што ве издава, а не е разбушавената фризура, дека штотуку сте имале секс:
1.Сјај
Постојат научни причини зошто имаме посебен сјај после сексот. Едноставно тоа се случува поради зголемениот проток на крв. Затоа е можно после сексот луѓето да ви кажат „Ти едноставно сјаеш“.
2. Израз на мачка која изела глушец!
На многумина им е познат како задоволна тајна насмевка која секогаш се појавува после сексот на нашето лице. Па ако видите жена која гледа на страна со ваков израз на лице знаете што е причината за тоа.

 
3.Мокри точки
Навистина лошо изгледа но често знае да се појави точка на облеката. Често по тоа се познава дека штотуку сте имале секс!
4. Одењето
Чекор кој продолжува и притоа доаѓа до поголема ротација на карлицата.
5.Опуштен став
„Ништо не може да ви го расипе расположението“. После сексуалниот однос вие сте посвежи и поопуштени.Еве што ве издава, а не е разбушавената фризура, дека штотуку сте имале секс:
1.Сјај
Постојат научни причини зошто

loading...
Loading...