Пиела по 4 литри Кока-Кола дневно, но престанала. Нејзината трансформација е неверојатна!

Loading...

Повеќето луѓе уживаат да конзумираат газирани пијалаци, но што всушност се случува кога ќе претераат во тоа?
Сара Тарнер од Англија е висти

loading...
Loading...