Пишев: Аболицираниот криминалец Заев ја прифати платформата за да се спаси од затвор

Васил Пишев од ВМРО ДПМНЕ денес рече дека на СДСМ не треба да им се дозволи да одлучуваат ни за Комисијата за избори и именувања, а не па за иднината на Македонија.Пишев додаде дека во редовите на СДСМ се наоѓа единствениот аболициран криминалец кој што ја прифати Тиранската платформа за да се спаси од затвор.
Исто така Пишев нагласи дека македонскиот народ се чувствува навреден и излажан од страна на СДСМ, кои што 11 години плачеа и ја кодошеа Република Македонија каде ќе стиигнат низ светот.Пишев додаде дека во редовите на СДСМ се наоѓа единствениот аболициран криминалец кој што ја прифати Тиранската платформа за да се спаси од затвор.

Пронајдете не на следниве мрежи: