Пишев: Вистинското лице на Заев почнува на 300 метри од центарот на Струмица, населба без елементарни инфраструктурни потреби

Почитувани граѓани, денес во 21 век во општина која има буџет од 30 милиони евра во овие десетина години, изјави Пишев.Се наоѓаме во населено место кое е многу блиску до центарот на градот или нецели 300 метри.
Во ова место живеат голем број на граѓани на Струмица.
Ова е урбано населено место..

Во оваа населба нема канализација, нема асфалт и нема улично осветлување и при секој дожд околните куќи редовно се поплавуваат , а граѓаните трпат огромни матријални штети..
Ова се основни инфраструктурни потреби на секој граѓанин и е срамно што до сега не е направено ништо
Колку пати до сега имаат лажено до сега дека ова ќе го направат.
Прават уште полошо, се прави насипување на дупките заради зарамување, но тоа дополнително ја влошува ситуацијата..
Овие граѓани имаат плаќано и даноци и комуналии.
Го имате мојот збор, со победата на ВМРО ДПМНЕ на локалните избори во Струмица  на првата седница на советот на општина Струмица овој проблем ќе биде веднаш и неодложно решен, изјави Васил Пишев.
Се наоѓаме во населено место кое е многу блиску до центарот на градот или нецели 300 метри.
Во ова место живеат голем број на граѓани на Ст

Пронајдете не на следниве мрежи: