Писмо од читател до неговата сакана

Loading...

До редакцијата на Пулс24 стигна писмо од анонимен читател, со кое како што тој вели, сака да им покаже на сите колку е тешко да се изгуби саканата личност.Писмото го пренесуваме во целост:
„Се случија мн убави нешта у нашата врска ,но направив грешка во 1 виот месец од нашата врска и се каам за таа дешавка но се десило неможе времето да се врати назат таа дешавка ти ја дозна дури на 8 ми месец помина долго време од тогаш испадна добра ми прости , но не беше истото гуравме уште 2 месеци до денес 03.05.2014 кој праиме 10 месеци те сакам и ќе те сакам , на овој ден пишав збор кој нетребаше да го употребам кој е премногу лош кој не го мислв, го прочита тој збор и избувна караница се испокаравме се десија нешта кој нетребаше да се десат или господ така рекол на овој ден 03.05.2014 вие прекинувате, луѓе совет од мене чувајте си ги саканите личности до вас не правите глупости ако ви значат ако ги сакате и им верувате чувајте ги и сакајте ги и почитувајте ги!“
До Н.С Писмото го пренесуваме во целост:
„Се случија мн убави нешта у нашата врска

loading...
Loading...