„Плакнење очи“: Ова е Мистер на светот за 2014 година!

Мистер на светот 2014 се одржуваше вчера во Англија, а од вкупно 46 претставници на различни земји од светот беше избран овогодинешниот победник од

Пронајдете не на следниве мрежи: