„Плесни, ожени, утепај“: Најбрутална апликација за наоѓање на сродни души!

Loading...

Се чини дека иновативноста на социјалните мрежи веќе не може никого да го изненади, а посебно кога се во прашање апликациите за пронаоѓање на сродни души.Новата апликација, што рапидно се шири на интернет се нарекува FMK, односно иницијали од зборовите „Fuck“, „Marry“ и „Kill“, која на некој начин има и функција на експеримент.
Имено, таа ги скенира луѓето во ваша близина, и дозволува да ги рангирате, односно да ги сместите во еден од трите критериуми: „Секс“, „Брак“, или „Убиство“.
Апликациите за состаноци не се доволно интересни. Замислете секој пат кога запознавате некој нов, да морате да го сместите во еден од овие три критериуми. Сега тоа можете да го правите на забавен начин, велат креаторите на апликацијата.
Апликацијата е суштински направена за луѓе кои сакаат авантура за една ноќ, а корисниците велат дека не е лоша ни за долги врски, вели креаторот Руи Гувеиа.
Тој тврди дека „ФМК“ е направена строго заради забава на корисниците, но, дека сите оние кои отвораат профил ризикуваат, заради потенцијалната репутација што ФМК може да ја заработи во наредниот период.Новата апликација, што рапидно се шири на интернет се нарекува FMK, односно иницијали од зборовите „Fuck“, „Marry“ и &bdquo

loading...