По кратка и жестока расправија мажот ја избол сопругата

Вчера наутро во селото Гложје кај Босиљевград се случило стравично злосторство. Ване Цонев(51), по кратка и жестока расправија, со нож ја ибол својата сопруга Наташа(38).Според информациите добиени од соседите жената со тешки повреди била пренесена во болница, но брзо починала.
Соседите велат дека расправиите помеѓу Ване и Наташа биле чести и дека вчерашната расправија била невообичаено жестока.
„Се расправаа околу се и сешто, а вчера бесе многу бучно. Одеднаш се се стиши, а потоа се случи пекол, Ване зграбил нож и неколку пати ја избол сопругата во стомак. Наташа со тешки повреди била префрлена во болница, но повредите биле претешки и таа починала пред да стигне во болница“, рекол извор на Курир.

Соседите на Цонев се во шок.
Околу 8 наутро се слушна морничав врисок, веројатно тоа бил моментот кога Ване ја забол сопругата во стомак. Сите оние кои го слушнаа вресокот на Наташа им се заледи крвта во вените. Знаевме за нивните несогласувања и расправии, но никој од нас не помислуваше дека ќе се случи вакво нешто. Иако наташа изгуби многу крв, сеуште даваше знаци на живот кога пристигнаа докторите. Ужас“, рече сосетката Василка.
И останатите мештани од ова село се во шок.Според информациите добиени од соседите жената со тешки повреди била пренесена во болница, но брзо починала.
Соседите велат дека расправиит

Пронајдете не на следниве мрежи: