По оглас им ветувала садо-мазо секс- а кога ќе дошле ги терала да работат на фарма!

Loading...

Една селанка од Австрија измамила повеќе мажи преку оглас во кој им нудила секс на садо-мазохистите, кои наместо исполнување на сексуални фантазии, добиле тешки физички задачи.Неименувана 35-годишна  селанка од Австрија лажно се претставувала како домино дама за да привлече мажи за работа на нејзината фарма на југоистокот од земјата.
 
По јавувања на нејзините огласи поставени на Интарнет, мажите завршувале цепејќи дрвја, косејќи трева и вршејќи секакви други работи на нејзината фарма. За утеха, работата ја обавувале со црн маски на лицата и со облека карактеристична за садо-мазохистите.
Повеќето од нив, кога сфатиле дека од уживање во болен секс нема ништо, избегале од фармата, а газдарицата ја пријавиле во полиција.
Извор: mkd-news.comНеименувана 35-годишна  селанка од Австрија лажно се претставувала како домино дама за да привлече мажи за работа на нејзината фарма на југоис

loading...
Loading...