По оваа фотографија веќе нема мирно да спиете

Вистинската опасност е далеку од нас и изгледа како од хорор-филм. Станува збор за анаконда која е фотографирана како одмара покрај мочуриште.Не само што е огромна змија, што е застрашувачки само по себе, туку изгледа како штотуку да се „најала“, па сега одмара и влева страв во коски кај сите што ќе ја видат.
Како би реагирале вие кога би виделе ваква змија? Дали би биле присебни, па уште да ја фотографирате? Или едноставно откако ќе ја видите ќе имате кошмари до крајот на вашиот живот?
Погледнете ја убаво фотографијата, па самите дадете си одговор на овие неколку прашања. Мора само да признаеме дека станува збор за навистина храбар фотограф.Не само што е огромна змија, што е застрашувачки само по себе, туку изгледа како штотуку да се „најала“, п

Пронајдете не на следниве мрежи: