По примерот на Ким Кардашијан: Станија и Сораја во свое реално шоу?

Loading...

Познатите српски старлети Сораја Вучелиќ и Станија Добројевиќ добиле понуда од една српска телевизија, да снимаат свое реално шоу по примерот на Ким Кардашијан…Познатите српски старлети Сораја Вучелиќ и Станија Добројевиќ добиле понуда од една српска телевизија, да снимаат свое реално шоу по примерот на Ким Кардашијан, а со оглед дека овие две старлети несомнено ќе привлечат внимание кај публиката продуцентите веруваат дека шоуто ќе забележи одлична гледаност.
На сите ни е добро познато дека Ким Кардашијан стана популарна токму преку учество во реално шоу и со нејзиното приватно видео, па затоа продуцентите сакаат двете секси девојки да бидат снимани со камери во текот на 24 часа.
Ако го земеме предвид фактот дека овие две старлети со нивните фотографии секојдневно прават вистински „хаос“ на социјалните мрежи, понудата да го прикажат својот најинтимен живот пред јавноста е повеќе од привлечна. Според форматот на реалнотто шоу Станија и Сораја  ќе се натпреваруваат за гласови од публиката.

 

Иако со учеството во реалното шоу би си обезбедиле одлични приходи на личните сметки, старлетите сепак се премислувале околу оваа понуда. Сораја не е сигурна дали треба да ја прифати оваа понуда или пак да ја одбие. Условите кои и биле понудени се одлични, но таа смета дека прифаќањето за учеството може да има и негативни последици.
„ Познато е дека Ким стана слава со учество во реално шоу, но не живееме во Америка, туку на Балкан, каде секоја постапка прво се судрува со негативни коментари.“, кажал за српскиот поратал Телеграф, извор близок до старлетата.
Медиумите пишуваат дека дуелот на двете старлети би бил и повеќе од интересен за гледање и се убедени дека со ова би започнал нов формат на реалните шоу програми кои со години носат големи приходи на телевизиите ширум светот.Познатите српски старлети Сораја Вучелиќ и Станија Добројевиќ добиле понуда од една српска телевизија, да снимаат свое реално шоу по примерот на Ки

loading...
Loading...