По скандалот со дрогата, Дарко Лазиќ се огласи

Loading...

Популарниот фолк пејач Дарко Лазиќ во последно време е на мета на медиумите поради бројните скандали, а еден од нив го предизвика и снимката на која Лазиќ јасно се гледа дека шмрка бел прав.Се до сега тој не се огласуваше, но откако медиумите го опколија на неговиот последен настап, Дарко ги шокираше со признанието дека видеото е негово, но дека е старо девет години.
-Тоа е снимка пред девет години, така да нема да коментирам ништо, а тоа денес е толку нормално што веќе на никого не му е чудно, изјавил Лазиќ.
 
Се до сега тој не се огласуваше, но откако медиумите го опколија на неговиот последен настап, Дарко ги шокираше со признанието дека видеото е негов

loading...