„По спонтаниот абортус јас…“: Сека Алексиќ откри НЕПОЗНАТИ ДЕТАЛИ од нејзината најголема трагедија!

Loading...

Пејачката Сека Алексиќ ја доби најубавата вест која може секоја жена да ја дознае, а тоа е дека ќе стане мајка. На нејзината среќа немало крај кога докторот ѝ рекол дека е во блажена состојба.Сека преживеала тежок период кога во јануари 2011 година ѝ била утврдена вонматерична бременост. Веднаш потоа, пејачката паднала во повеќемесечна депресија.
„Мојот сопруг и нашите две семејства цело време беа покрај мене. Но, мојата состојба стануваше сѐ полоша. Не јадев со денови, а не бев способна ниту да зборувам. Пријателите ми се јавуваа на телефон, но јас го исклучував и единствено ми одговараше самотијата“ – изјавила пејачката.
Притоа, Сека открила дека нашла спас во манастир, така што водела долги разговори со монасите кои на нејзе делувале повеќе од благотворно.
Набрзо потоа, таа почнала повторно да живее со полна пареа, да се смее, сака, односно да биде она што била пред да доживее вонматерична бременост.
По сите маки, на Сека конечно ѝ се оствари желбата, па наголемо се подготвува за улогата на мајка. Со помош на сопругот Вељко, таа го сменила и начинот на исхрана бидејќи не сака да ризикува.Сека преживеала тежок период кога во јануари 2011 година ѝ била утврдена вонматерична бременост. Веднаш потоа, пејачката паднала во повеќемесечна д

loading...
Loading...