Победничката на „Пинкови ѕвездички“ целосно се преобрази

Loading...

Сите се сеќаваме на Марија Сердар. Победи во првата сезона на детскиот музчи натпревар „Пинкови ѕвездички“ и продолжи да се занимава со музика.Марија, на своите обожаватели на друштвените мрежи им покажа колку се променила од натпреварот, па досега, а трансформацијата е сериозна. Иако има 16 години, Марија повеќе не изгледа како мало девојче, туку прераснала во преубава девојка.
Коментари и лајкови притистигаат на нејзините социјални мрежи секогаш кога ќе објави фотографија, а најмногу за нивот изглед и користењето на шминка.
Марија, на своите обожаватели на друштвените мрежи им покажа колку се променила од натпреварот, па досега, а трансформацијата е сериозна. Иако има

loading...