Победникот на Евросонг повторно во болница

Во болница го посетува неговото семејство кое се надева дека божиќните празници Салвадор ќе може да ги помине дома, но лекарите сметаат дека шансите за тоа се многу мали.Португалецот Салвадор Собрал (27) кој победи на Евросонг, се врати на интензивна нега во болница по тешките компликации предизивикани од инфекција која довела до откажување на бубрезите.
Само 12 дена откако успешно се опорави од трансплантацијата на срце, здравствената состојба на пејачот се влоши.
Во болница го посетува неговото семејство кое се надева дека божиќните празници Салвадор ќе може да ги помине дома, но лекарите сметаат дека шансите за тоа се многу мали.Португалецот Салвадор Собрал (27) кој победи на Евросонг, се врати на интензивна нега во болница по тешките компликации предизивикани од инфекција

Пронајдете не на следниве мрежи: