ПОБИЕНА УШТЕ ЕДНА ЛАЖНА ВЕСТ: Рики Мартин сепак е жив!

Loading...

Сајт за лажни весто објави дека Рики Мартин загина во сообраќајна несреќа, проследувајќи и видео и скрин шот од наводната сообраќајка за популарниот пејач.Веста беше објавена на 4 јануари, но ниту ABC News, ниту CNN не објавија вест слична, или поврзана со оваа. 
Рики Мартин веднаш објави слика на Инстаграм со поздравот:
„Поздрав од Рајот“.
Многумина сметаат дека Рики се наоѓа на одмор во Кулебра, Порторико.

Во прилог, погледнете го видеото кое сите ги крена на нозе:Веста беше објавена на 4 јануари, но ниту ABC News, ниту CNN не објавија вест слична, или поврзана со оваа. 
Рики Мартин веднаш објави

loading...
Loading...