Почина момчето на позната пејачка! Се прости од него со скандалозна порака

Loading...

Пејачката Дуња Илиќ која е позната по контроверзии. Како жена без влакна на јазикот, на социјалните мрежи објави потресна порака со која ги извести сите дека е вдовица. Нејзиното момче починало, а таа се огласи за драмата во животот.
 Како жена без влакна на јазикот, на социјалните мрежи објави потресна порака со која ги извести сите дека е вдовица. Нејзиното момче починало, а та

loading...