Почина познат српски актер

Почина познатиот српски актер Душан Почек пред два дена во Белград. Тој почина од природна смрт на својата 82- годишна возраст. Душан публиката го памети како Јездимир Ускоковиќ од популарната серија „Подобар живот“ (Бољи живот).Душан беше исклучително активен кога станува збор за модерната технологија и социјалните мрежи  па поради тоа во последно време го нарекуваа „сајбер пензионер“.Душан беше исклучително активен кога станува збор за модерната технологија и социјалните мрежи  па поради тоа во последно време го нарекуваа &

Пронајдете не на следниве мрежи: