Почнаа Ѕвездите на Пинк: Цеца во жешко провокативно издание

Loading...

Фустанчето покажа малку повеќе отколку што тебаше…Цеца најде начин да не изненади. Знаеме  дека пејачката поседува бујни атрибути, а изгледа дека е расположена да ги покаже. Вчера почнаа ѕвездите на Пинккаде Цеца седи во жирито, а она што гледачите не можеа да го игнорираат и што беше во центарот на вниманието.
Погледнете на следната страна

 
Цеца најде начин да не изненади. Знаеме  дека пејачката поседува бујни атрибути, а изгледа дека е расположена да ги покаже. Вчера почнаа ѕвезд

loading...
Loading...