Почувствуван уште еден земјотрес вечерва!

Почувствуван е и четврт земјотрес во Скопје, нешто пред 21 часот.Во 20:55 часот по локално време, повторно земјотрес со помал интезитет  ги вознемири граѓаните.Во 20:55 часот по локално време, повторно земјотрес со помал интезитет  ги вознемири граѓаните.

Пронајдете не на следниве мрежи: