Под мотото „Скопје се смее“ денеска на плоштадот во Скопје се одржува Априлијада 2014

 
Денеска, на плоштад Македонија, градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски и претседателката на Советот на Град

Пронајдете не на следниве мрежи: