Поддршка за заедничка Македонија од средношколците од Берово!

Loading...

Беровските средношколци  утрово решија да ја бојкотираат наставата во знак на поддршка за граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“.Средношколците од Берово со македонски знамиња во рацете, се уште едни во низата кои решија да кажат „НЕ“ на двојазичноста и на дебати кои се вовед во промена на химната, знамето и грбот на Република Македонија.
Средношколците од Берово со македонски знамиња во рацете, се уште едни во низата кои решија да кажат „НЕ“ на двојазичноста и на дебати

loading...