Поддршката ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА не запира

Loading...

Улиците во Пробиштип повторно преполни од граѓани кои даваат поддршка за граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“.Граѓаните повторно кажаа „НЕ“ на двојазичноста и дебати кои се вовед во промена на знамето, химната и грбот на Република Македонија.
Граѓаните повторно кажаа „НЕ“ на двојазичноста и дебати кои се вовед во промена на знамето, химната и грбот на Република Македонија.

loading...