Поддржете ги Димитар и Јована во „Танц со ѕвездите“

Loading...

Поддржете ги Димитар и Јована на „Танц со ѕвездите“Димитар и Јована постојано не изненадуваат со прекрасните изведби. Во следната емисија очекуваме повторно да не воодушеват со фантастичен танц.
Секако, доколку ви се допаѓаат настапите на оваа двојка може да ги поддржите гласајќи за нив.
Може да гласате на тефонскиот број 147 99, со порака со текст 01.
Исто така можете да се придружите и на нивната фејсбук фан страна. Димитар и Јована постојано не изненадуваат со прекрасните изведби. Во следната емисија очекуваме повторно да не воодушеват со фантастичен танц

loading...
Loading...