Поддржете ја вашата идеја преку SEEUTechPark

Loading...

SEEUTechPark е Технолошки парк кој е прв од ваков вид во Македонија и пошироко.Отворен е на 15 Мај 2013 во рамките на Универзитетот на  Југоисточна Европа, воТетово. Основан со целдастимулира создавање нанови start-up компании , создавање на синергија меѓу компаниите и поттикнување на раст на постоечките МСП ( мали и средни претпријатија) што на долг рок обезбедува нови можности за работа.Повик за аплицирање со бизнис идеја во SEEUTech Park Инкубаторот кој ќе ви помогне во сите фази на започнување и развој на вашиот бизнис.
Доколку сте студент, млад претприемач или имате сопствeн тим кој има уникатна, иновативна и остварлива бизнис-идеја во ИКТ (Информатички и комуникациски технологии) индустријата, вие сте тие кои од сега имаат можност со помош на Инкубаторот да ја преточите вашата идеја во реален итернационален бизнис.
Сите заинтересирани треба да аплицираат онлајн (https://techpark.seeu.edu.mk/en/incubator/apply) за да учествуваат во натпреварот за да бидат дел од инкубаторот.Инкубаторот може исклучително да ви помогне во домените на: модерни и совермено опремени канцеларии и помошни деловни простории, пристап до ангели нвеститори, помош при планирањето на бизнисот, маркетинг и промовирање, вмрежување, консултации и советувања, обуки, пронаоѓање на странски деловни партнери, како и многу други услуги креирани специјално за вашиот тип на бизнис.
Вашата идеја ја заслужува оваа шанса – дозволете заедно да ја оствариме.
Ве очекуваме!Повик за аплицирање со бизнис идеја во SEEUTech Park Инкубаторот кој ќе ви помогне во сите фази на започнување и разво

loading...
Loading...