ПОДГОТВЕТЕ ГИ МАРАМЧИЊАТА: Џозеф Гордон-Левит се ожени во тајност!

Loading...

Холивудскиот убавец Џозеф Гордон-Левит, во тајна церемонија склучи брак со девојката Таша Мекулеј.Тие стапнале на лудиот камен на 20 декември, а актерот одлучил сето тоа да го држи во тајност, бидејќи Таша не сака да се експонира.
Џозеф ја спомнувал Таша во неколку интервјуа, но секогаш одбивал да ја покажува во јавност за да ја заштити од новинарите и папараците.
Тој е еден од најталентираните актери во Холивуд, а на јавноста ѝ се претстави уште во серијата „Третиот камен од Сонцето“, додека во последно време е познат по филмовите „Темниот витез“, „Дон Џон“ и „Почеток“.Тие стапнале на лудиот камен на 20 декември, а актерот одлучил сето тоа да го држи во тајност, бидејќи Таша не сака да се експонира.
Џозеф

loading...
Loading...