Подготвувала појадок за своите деца и ги УБИЛА поради грешка која сите ја правиме!

Loading...

Хосефина, мајка на две деца  од Мексико, подготвувала  појадок за своите деца. За тоа  време децата  се подготвувале за  училиште. За време на подготвувањето на храната, Хосефина  цело  време му пишувала пораки на својот сопруг.Децата потоа појадувале и  заминале на училиште. Во  текот на денот Хосефина добила лоши  вести. Имено, нејзините деца завршиле во болница. Жената  била загрижена затоа што  ѝ се чинело  дека  се било  во  ред  со  нив тоа утро.
Отишла во  болница и  дознала дека  се работи  за салмонела. Нејзините деца  дошле во таа состојба поради  појадокот. За жал нивната состојба била тешка.
Докторите  претпоставиле дека   се заразиле  со  таа бактерија  бидејќи  Хосефина цело време  пишувала на телефонот, а мобилните  можат  да имаат  доста  бактерии на себе бидејќи   обично не водиме сметка за тоа.
Нејзините деца, синот и  ќерката на  возраст од 6 и 8  години за жал не се спасиле. Таа сега  сака и  останатите мајки  да ги предупреди на нејзиното  искуство и  да не ја прават  истата грешка.Децата потоа појадувале и  заминале на училиште. Во  текот на денот Хосефина добила лоши  вести. Имено, нејзините деца завршиле во б

loading...