Погледнете ги фотките: Еве како изгледале Жељко Јоксимовиќ и неговата прва жена пред 19 години!

Loading...

Жељко Јоксимовиќ и водителката Јована Јоксимовиќ претходниот викенд се венчаа во црква, затоа што мораа да чекаат Српската православна црква да го поништи бракот со претходната сопруга Весна. Жељко и Весна се заколнале на вечна љубов пред Бог пред 19 години. Церемонијата се случила во Ваљево. 
А црковата дозволила тој брак да се поништи.
-Според црковните обичаи бракот може да се повторно да се склучи, но затоа е потребно одобрување од црквата. Затоа Жељко и Јована чекале толку добро за венчавка во црква. А ретки се случаите кога црквата го одобрува тоа. 

 
Жељко и Весна се заколнале на вечна љубов пред Бог пред 19 години. Церемонијата се случила во Ваљево. 
А црковата дозволила тој брак д

loading...
Loading...