Погледнете ја најсмешната порака која соседот му ја оставил на оградата!

Loading...

Комшиски проблеми!Тој што ја напишал пораката на многу интересен начин се обидел на соседот да му даде до знење повеќе да не ја трга оградата.
Се надеваме дека сопственикот конечно ќе открие кој постојано му ја трга жицата 🙂
Но, веруваме дека нема да биде многу строг.Тој што ја напишал пораката на многу интересен начин се обидел на соседот да му даде до знење повеќе да не ја трга оградата.
Се надеваме де

loading...
Loading...